Набор 1969 Стара Загора празнува!

На 2.11.2019 набор 1969 Стара Загора направи своето Юбилейно парти!

За поредна година в Стара Загора един набор празнува своя 50 годишен юбилей заедно.

Невероятни емоции, мили моменти, сълзи, прегръдки, споделеност, щурост…. И както те самите казаха, “69-ти, но с духа на 96-ти”! В тази юбилейна за всички вечер, те се превърнаха в онези тинейджъри, които са били в ученическите години и нищо не можеше да ги спре да се забавляват.

Какво беше за тях тази празнична вечер?

Радостта ми е огромна! Беше невероятно! Прекрасни хора, приятели, приятелки, набори, изплуваха много спомени, все едно, че сме си останали завинаги на онези младежки ученически години!!! Благодаря Ви, Наборчета мили!”

Невероятно преживяване! Приказно!Забравихме юбилейните години и отново бяхме на 18. Видяхме се с позабравени, истински приятели.Беше велико!”

Беше, уникално и различно. Търсихме с погледи част от детските останали черти по лицата си,за да се сетим кой,кой е. Намирахме ги ииии,спомени,усмивки и топлина! Уникално е да се разпознаваш с хора от 1 клас,с хора,които не си виждал от над30 години.Неуписуемо е как детството може да събере даже хора,които никога не са се познавали,а повода ни сближи. Хора реализирани и изградени личности,всеки от своята среда , снощи се обединихме в едно общо 18 годишно щураво хлапе,което май още не е пораснало! Страхотен купон и до колкото разбирам това се случва само в нашия град! Адмирации иии до нови и доскорошни срещи невероятни наборчета ”

“Всички се държаха както преди и аз така се почуствах беше по детски весело страхотно

“Среща , която толкова много чакахме и която не би могла да бъде по – добре организирана . Толкова спомени нахлуха в нас … , неща които не могат да се опишат с думи , да срещнеш хора коѝто не си виждал повече от 35 години … или да обясняваш на някой който също е забравил кой кой е …”

” Влязохме в залата на 50, а излязохме на 18. Какво по- хубаво от това!”

Остави коментар!

Трябва да влезете като потребиел, за да публикувате коментар.