Фотография

Скрий Покажи
Фотографията за нас е синтез от силна емоция, радост и истинско щастие. Именно от самата нея черпим вдъхновение!
Сватбената фотография винаги носи заряд от толкова много приповдигнато настроение, позитивни мисли, думи и усмивки, че вече сме пристрастени към този позитивизъм и да бъдем част от толкова огромно, в пълния смисъл на думата, събитие каквото е една сватба!
Студийната фотография е другата основна фотография, с която целия екип на ДУКС фото се занимава. Според нас, да извадиш най-доброто и красиво от човека в един единствен миг, за да го съхраниш за него като мил спомен за този вече отминал момент, да срещнеш усмихнатия му и доволен от резултата поглед, си струва да правим това, което можем и обичаме!
Корпоративната фотографиянеслучайно е голяма част от нашето професионално портфолио. Съпътстващи в развитието на всеки един бизнес са важните събития и значимите хора, които пишат историята му. Главната задача на фотографа като основен свидетел на тези срещи, запознанства, представяне на продукти и други основополагащи за дадена фирма събития, е да усети облика на съответния бизнес и да го представи по най-привлекателния и достоен за уважение начин.