За нас

Скрий Покажи
ДУКС фото - професионална фотография

Здравейте,

Божи и Неви, професионални фотографи, това сме ние, които с любовта си към фотографията и помежду си ,създадохме през 1990  Дукс фото – Нашата сбъдната мечта.

На първо място е любовта. Любовта помежду ни направи нашата работа удоволствие. Любовта към фотографията ни дава хъса да не спираме да се развиваме.Любовта към живота ни кара всеки път да сме щастливи, когато сме съпричастни към щастието на хората, в деня на Сватбата, раждането на нов живот, важните моменти. Всеки път съпреживяваме цялата емоция от тези събития и се стремим да разкажем и съхраним вашата история по неповторим начин.

Нашата сватбена фотография е отражение на нашата любов.Вашата сватба е и наше лично преживяване и затова с удоволствие се потапяме в емоциите ви, търсим в кадрите си чувствата, изразени в поглед, докосване, усмивка, сълзи, целувки.

В сватбения ден ние сме до вас, не само като фотографи, но и като подкрепа и съдействие, а вие сте нашето вдъхновение.Обичаме предварителните срещи, защото ни дават възможността да ви опознаем, да усетим любовта ви, мечтите, притесненията и вълненията и да сътворим заедно началото на вашата семейна история.Ние сме в Стара Загора, но обичаме  и пътуваме във всички посоки на България, към морето( Бургас, Поморие, Созопол, Варна, Балчик), за вашите морски сватби,към Родопите, за романтиката на планината (Кърджали, Хасково),към София, Пловдив, Русе, Ямбол за вашите сватби в красива градска среда.За нас сватбата е невероятно изживяване, независимо дали е купон на морския бряг или в прекрасен комплекс, важното е вие да се чувствате комфортно и себе си.

Децата, това е щастието. Обичаме децата с цялата им енергия, палавост, чудатости и с много търпение търсим тяхната същност. Това прави работата ни с тях удоволствие, по време на Кръщене, Рожден ден или просто за спомен.

Студийната фотография е една голяма част от нашата работа.

Още със старта на ДУКС ФОТО оборудвахме едно високо професионално студио, за да отговорим на всички изисквания, както на нашите, които не са никак малки, така и на вашите.

 

ДУКС фото в социалните мрежи: